KONEKTIVA

Budite više od onog što ostvarujete

KONEKTIVA se bavi poslovnim edukacijama, organizacijom stručnih događanja, digitalnim marketingom i izradom medijskih kampanja, oglašavanjem na „premium“ portalima u Hrvatskoj, regiji i šire, te konzultantskom uslugom plasiranja i unapređenja prodaje farmaceutskih proizvoda na hrvatskom tržištu.

Naša se poslovna filozofija temelji na izvrsnosti usluga, temeljena na dugogodišnjem iskustvu nas i naših partnera.
Naši članovi tima, naši partneri i naši klijenti guraju nas svakodnevno da kontinuirano radimo i unaprjeđujemo našu izvrsnost i kvalitetu. I tako svaki slijedeći dan našeg rada. Iz dana u dan.

Naše dugogodišnje iskustvo najbolja nam je referenca i putokaz u ostvarenju usluga koje pružamo.

MISIJA
Misija Konektive usmjerena je na klijente pružajući im mogućnost da kroz našu podršku budu i postignu više od onog što trenutno ostvaruju.
VIZIJA
Želja Konektiva tima je biti partner klijentu, omogućiti mu jedinstvenu i potpunu uslugu kroz sagledavanje njegovih potreba, na jednostavan i profesionalan način.
IDEALNI KLIJENTI
Svi oni koji se žele podići na višu razinu, svi oni koji žele više od onog što trenutno ostvaruju; bolje rezultate, više zadovoljnih klijenata, više zadovoljnih kolega, jačanje osobnih kompetencija, više sigurnosti, mira, slobodnog vremena i naravno, više novca.
VLASNICA

Mirela Hison Bartolić

Osnivačica i direktorica Konektive Mirela Hison Bartolić, diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Dugogodišnje iskustvo stekla je na menadžerskim pozicijama prodaje i marketinga u internacionalnim farmaceutskim kompanijama.

Kroz bogato poslovno iskustvo imala se prilike susretati s nizom izazova i potreba koje je po putu rješavala angažirajući poslovne konzultante, trenere, klijente iz različitih segmenata kako bi unaprijedila osobne i poslovne procese i kako bi stjecala znanja koja su joj omogućila jasan i kraći put prema rješenjima.

Kada je dobro da napravi nešto s postojećim znanjima , a kada je potrebno da nekoga uključi.

Iz tog iskustva proizašla je jasnoća koje su to najčešće potrebe menadžera, poduzetnika, zaposlenika na pozicijama u različitim državnim i privatnim sustavima. Koji su to resursi, znanja i alati potrebni pojedincima, koji im daju više slobode, fokusa na bitno i ono najvažnije, vremena.

USLUGE

Podignite se na višu razinu

Želite više od ovoga što trenutno ostvarujete; bolje rezultate, više zadovoljnih klijenata, mir, sigurnost, više slobodnog vremena i naravno, više novca?

Poslovne edukacije

Poslovne edukacije

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Konzultantske usluge

Konzultantske usluge

Event management

Event management