Naše reference

Impresije

Udarili ste dobre temelje i visoko dignuli benchmark s prvom HRF konferencijom. Imali ste dobar balans sudionika iz svih segmenata skrbi za zdravlje, pa su tako i teme bile široke, zanimljive i kvalitetno obrađene. Što se tiče Konektive sve je bilo besprijekorno. Hvala na mogućnosti da sudjelujem na eventu, želim da idući bude još bolji.
Ana Gongola
Country Head, Sandoz d.o.o. Croatia
Impresionirani smo širinom obrađenih tema koje su obuhvatile različite aspekte smanjenja šteta po zdravlje – od prevencije bolesti, preko dostupnosti lijekova i kvalitetnih medicinskih proizvoda, do psihosocijalne podrške oboljelom. Organizacijski je ljestvica također postavljena visoko. Sve pohvale organizatoru, uz iskrenu zahvalu na pozivu.
mr.sc. Martiana Džepina, MBA
Direktorica, Medilab One
HaRPH predstavlja ključnu inicijativu u promicanju prevencije zdravlja, odražavajući pomak u našim naporima za unapređenjem iste. Ova konferencija je uspjela okupiti sve relevantne dionike koji mogu značajno doprinijeti u području prevencije. Ovakvo okruženje omogućilo je razmjenu ideja i iskustava na najvišoj razini, potičući inovacije i progres u području harm reductiona.
Ines Bertinovec
Direktorica razvoja, PIK Vrbovec

UOF - Uro-Onko Forum 2023.

Multidisciplinarni kongres s međunarodnim sudjelovanjem. Uro-Onko Forum 2023., usmjeren na urološku onkologiju, tijekom kojeg su stručnjaci različitih specijalnosti razmjenjivali znanja i iskustva te potvrdili važnost multidisciplinarnog pristupa u brizi za onkološke pacijente. Program je obuhvatio panel diskusije, okrugle stolove, pro et contra rasprave, kao i novosti u smjernicama stručnih društava, a teme su uključivale rak prostate, bubrega, urotela, mokraćnog mjehura, testisa i penisa, endourologiju, laparoskopiju, robotiku, liječenje boli, prehranu onkoloških bolesnika i farmakoterapiju.

Edukativni segmenti foruma obuhvatili su važnost informiranosti adolescenata o tumorima testisa, skrb bolesnika s karcinomom prostate, važnost komunikacije između medicinske sestre/tehničara i bolesnika, specifičnosti sestrinske skrbi za onkološkog bolesnika s urološkim karcinomima, te nove ablacijske metode liječenja karcinoma bubrega. Naglašena je i važnost psihološke pomoći korisnicima palijativne skrbi, obiteljima i medicinskom osoblju, kao i značaj prehrane i fizioterapije u liječenju onkoloških bolesnika.

HRF - Health Remarkable Forum

Platforma za multidisciplinarnu razmjenu znanja usmjerena na smanjenje šteta po zdravlje. Konferencija je okupila stručnjake iz raznih područja, uključujući medicinu, farmaciju, nutricionizam, psihologiju, i druga područja, s ciljem rasprave o harm reduction pristupima i njihovoj primjeni u različitim aspektima zdravstvene skrbi

Ovaj forum bio je prilika za stručnjake da raspravljaju o inovativnim pristupima u smanjenju šteta, dijele najbolje prakse i istražuju nove mogućnosti za unapređenje zdravstvene skrbi. Konferencija je također naglasila važnost multidisciplinarnog pristupa u rješavanju širokog spektra zdravstvenih izazova, ističući kako suradnja različitih specijalnosti može dovesti do boljih ishoda za pacijente i društvo u cjelini.

Prezentacijske vještine u medicini

Interaktivne radionice provodile su se kroz vježbe i primjere. Polaznici su naučili kako sebe, svoju organizaciju, rad i ideje, uspješnije, efektnije te uvjerljivije prezentirati. Osvjestili su elemente javnog nastupa i dobre prezentacije, važne efekte u prezentiranju. 

Naučili su kako strukturirati prezentaciju, kako zadržati pažnju publike te kako postići što bolju izvedbu u skladu s osobnim stilom.

Split
Zagreb